Pomana porcului


  • 500 g ceafa
  • 300 g ficat
  • 3 capatani de usturoi
  • 1 ceasca vin alb
  • 500 g splina
  • 200 g sorici
  • piper, sare, paprica
  • 6 oua
  • 500 g fleica
  • 200 g rinichi
  • 50 g untura
  • 6 bucati de telemea
Preparare Pomana porcului :
  • Speli carnea si o tai toata cuburi (imbucaturi), apoi o piperezi.
  • Incingi untura, pui boiaua si adaugi carnea.
  • O lasi sa se prajeasca.
  • Cureti usturoiul, il pisezi si faci o pasta, apoi o diluezi cu putina apa.
  • Cand e gata carnea, sarezi si torni mujdeiul si vinul si mai lasi 10 minute sa sfaraie pe foc.
  • Servesti cu un capac de ou ochi si cate o bucata de branza

Ingrediente Pomana porcului :

3 comentarii:

Alice spunea...

foarte buna! dar un blogroll nu folositi?

Retete Culinare spunea...

Ma bucur ca va place. Aici retetele sunt verificate inainte de a fi postate

Alice spunea...

si eu le verific pe ale mele :)