Tochitura Moldoveneasca


Ingrediente Tochitura Moldoveneasca :
1/2 kg pulpa de porc
1/2 kg carnati afumati
300 g slanina afumata
4 linguri untura
10 catei de usturoi
4 cepe
sare
piper
branza

1 ou
malai

Preparare Tochitura Moldoveneasca :

Topiti untura in ceaun, iar daca nu aveti untura lasati uleiul sa se incinga.
Adaugati slanina si dupa ce aceasta s-a topit cat de cat se adauga pulpa de porc taiata bucati medii.
Adaugati apa si lasati-le la fiert timp de jumatate de ora dupa care adaugati carnatii taiati bucatele.
Dupa ce toata carnea s-a rumenit, adaugati ceapa taiata solzisori si usturoiul si mai lasati la fiert timp de zece minute.
Cand este gata, lasati la racit si intre timp pregatiti mamaliguta.
Pe centrul farfuriei puneti un castronel de mamaliguta pentru a-i da forma.
Adaugati tochitura in jurul mamaligutei si radeti branza pe deasupra.
Prajiti un ou si asezati-l cu atentie peste mamaliguta

Niciun comentariu: